Federata bëhet me 3 referë të rinj të karriges dhe dhjetë referë të vijave

  • Dhj 09, 2019

09 Dhjetor 2019

Ka perfunduar Kursi Certifikues për Referë të Tenisit, i cili u mbajt më 06-08 dhjetor 2019 me ligjeruesin ndërkombetar z. Konstandin Zasjadko.

Të gjithë pjesëmarrësit u pajisën me certifikatë për referë të vijave, ndërkaq Blearta Ukëhaxhaj, Vërshim Hatipi dhe Genis Nallbani u certifikuan edhe si referë të karriges.

Kështu, me Bleartën, Kosova fiton femrën e parë refere të tenisit, duke shënuar kështu histori të veçantë.

Urime të gjithëve!

Share this post