Turneu Memorial ‘Arben Zeka’, by BPB

Në datat 3-6 Qershor 2021, në kuadër të “Kosova Tennis Tour by BpB” do të mbahet turneu memorial ‘Arben Zeka’, për kategorinë ‘A’. Turneu organizohet nga KT Peja në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: Adult (M)

Garat: Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti

Kotizimi: €15

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës, BPB 1300001200005130(sjellni dëshminë) para zhvillimit të meçit të parë.

SHPËRBLIMET (Single)

Kampioni: n/a

Finalisti: n/a

Gjysmëfinalistët: n/a

ORGANIZIMI

Drejtor i turneut: Kreshnik Arifi

Mob: +38349319370

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:

Email: kreshnik24@hotmail.com

cc: tour@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)