TOP REKLAMA KIDS 2022- ROG

Në datat 4-5 Qershor 2022 mbahet turneu Top Reklama Kids 2022 për kategorinë ROG. Turneu organizohet nga KT Peja në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: U08, U10, U11 (M/F)

Topat: Red, Orange, Green

Sistemi: Round Robin

Kotizimi: €5.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2022 në shumë €5.00 duhet paguar te mbikqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës BPB 1300001200005130, para zhvillimit të ndjeshjes. Tenisti i anëtarësuar do të pranojë kartelën e anëtarësisë nga FTK.

ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Kreshnik Arifi

Mob: +383 49 319 370

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com