Sporek Kids 2021- ROG

Në datat 18-19 Shtator 2021 mbahet turneu ‘Sporek Kids 2021’ për kategorinë ROG. Turneu organizohet nga KT Sporek në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: U08, U09, U10 (M/F)

Topat: Red, Orange, Green

Sistemi: Round Robin

Kotizimi: €5.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar te mbikqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës BPB 1300001200005130, para zhvillimit të ndjeshjes.

ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Lorik Haxhishabani

Mob:+383 44 371 109

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: lorikhaxhishabani07@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com