Sporek Juniors 2023, U12!

Klubi i Tenisit Sporek në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 24-25 Qershor, organizojnë turneun ‘Sporek Juniors’ për kategorinë U12.

📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit “Enes Nallbani”, Pejë.

🔸MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: erionxharavina@live.com
CC: tour@tenniskosova.com
Numri i telefonit: +393 49 450 075
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 23.06.2023 në ora 17:00.