RILINDJA JUNIORS 2022- U18

Në datat 4-5 Qershor 2022 mbahet turneu ‘Rilindja Juniors 2022’ U18. Turneu organizohet nga KT Rilindja në bashkëpunim me FTK.

Info për turneun:

Grupmosha: U18 (M / F)

Garat:

Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: Babolat Team All Court

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Kotizimi: €10

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2022 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi ose në llogarinë bankare të Federatës,BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes. Tenisti i anëtarësuar do të pranojë kartelën e anëtarësisë nga FTK.

Organizimi

Drejtori i turneut: Arian Ibrahimi

Mob: +383 44 271 594

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email: arian.-@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)