PRIZRENI JUNIORS 2022- U14

Në datat 28-29 Maj 2022 mbahet turneu ‘Prizreni Juniors 2022’ U14. Turneu organizohet nga KT Prizreni në bashkëpunim me FTK.

Info për turneun:

Grupmosha: U14 (M / F)

Garat:

Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: Babolat Team All Court

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Kotizimi: €10

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2022 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi ose në llogarinë bankare të Federatës,BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes. Tenisti i anëtarësuar do të pranojë kartelën e anëtarësisë nga FTK.

Organizimi

Drejtori i turneut: Argjend Lecaj

Mob: +383 49 652 966

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email:argjend_lecaj@live.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)