Prizreni Juniors 2021- U14

Në datat 22-23  Maj 2021 mbahet turneu ‘Prizreni Juniors 2021’ U14. Turneu organizohet nga KT Prizreni në bashkëpunim me FTK.

Info për turneun

Grupmosha: U14 (M / F)

Garat:

Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Kotizimi: €10

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi ose në llogarinë bankare të Federatës,BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes.

Organizimi

Drejtori i turneut: Meldin Mustafi

Mob: +38349709159

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email: meldinmustafi11@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)