PRIZRENI JUNIORS

Klubi i Tenisit Prizreni në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 15-16 Korrik, organizojnë turneun ‘Prizreni Juniors’ për kategorinë U16.

Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit te qendra sportive “Sezai Surroi”, Prizren.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: meldinmustafi11@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 14.07.2023 në ora 17:00.