Peja Seniors 2021- 35+

Në datat 15-16  Maj 2021 mbahet turneu ‘Peja Seniors 2021’, 35+. Turneu organizohet nga KT Peja në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha:

Veteranë 35+ (M)

Garat:

Singles | Main Draw 32 (TBD)

Qualifiers ~ Jo

Doubles ~ Jo

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: Eliminim ose RR varesisht numrit te pjesemarreseve

Kotizimi:€20.00

Vërejtje:

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë 5 € duhet paguar tek mbikëqyrësi (ose në llogarinë bankare të Federatës BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes.

ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Kreshnik Arifi

Mob: +383 49 319 370

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com

CC:tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)