PEJA KIDS

Klubi i Tenisit Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 15-16 Korrik organizojnë turneun ‘Peja Kids 2023’ për kategorinë ROG.

📍Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Enes Nallbani’ në Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: kreshnik24@hotmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Orari i fillimit të ndeshjeve:

🔴Kategoria Red: 16.07.2023 Ora 12:15
🟠Kategoria Orange: 16.07.2023 Ora 14:00
🟢Kategoria Green: 15.07.2023 Ora 12:15