Mini Tennis Fest 2021

Mini Tennis Fest 2021 do të mbahet gjatë datave 9-10 Tetor. Në këtë turne mund të marrin pjesë të gjithë lojtarët e të gjitha grupmoshave.

ORGANIZIMI

Drejtor i turneut: n/a

Mob: n/a

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:

E-mail: tour@tenniskosova.com

cc: federation@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)