Masters U18

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: U18 (M / F)

Garat:

Singles ~ Round-Robin, vajzat dhe djemt me një grup me 4 teniste

Tenistët janë të kualifikuar në bazë të ranglistës

Topat: Babolat Team Clay

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Lokacioni: Fushat e tenisit ‘Enes Nallbani’, Pejë

Organizator: FTK

Drejtori i turneut: Blearta Ukëhaxhaj

Mob: +383 45 491 162

Email: tour@tenniskosova.com

Shorti publikohet: 05.11.2021 18:00h

Orari publikohet: 05.11.2021 21:00h