Masters A, by BPB

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: Adults (M / F)

Garat:

Singles ~ Round-Robin, djemt dhe vajzat me 2 grupe nga 4 tenistë

Tenistët janë të kualifikuar në bazë të ranglistës

Topat: Babolat Team Clay

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Lokacioni: Fushat e tenisit ‘Enes Nallbani’, Pejë

Organizator: FTK

Email: tour@tenniskosova.com

Shpërblimet:

Kampion/e: 400 Euro

Finalist/e: 200 Euro

Gjysmëfinalistët: 112 Euro

Vendi 5-8: 58 Euro

Shorti publikohet: 09.11.2021 18:00h

Orari publikohet: 09.11.2021 21:00h (Orari vendoset si është e përcaktuar me rregullore)