Ladies Open 2021, by BPB

Në datat 30 Korrik deri 1 Gusht 2021, në kuadër të “Kosova Tennis Tour by BpB” do të mbahet turneu Ladies Open 2021, për kategorinë ‘A’ për vajza. Turneu organizohet nga FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: Adult (F)

Garat: Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti

Kotizimi: €15

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës, BPB 1300001200005130 (sjellni dëshminë) para zhvillimit të meçit të parë.

SHPËRBLIMET (Single)

Kampioni/ja: n/a

Finalisti/ja: n/a

Gjysmëfinalistët: n/a

ORGANIZIMI

Drejtor i turneut: n/a

Mob: n/a

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:

E-mail: tour@tenniskosova.com

cc: federation@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)