Prizreni Open 2021, by BPB

Në datat 5-9 Maj 2021, në kuadër të “Kosova Tennis Tour by BpB” do të mbahet turneu ‘Prizreni Open 2021, by BPB’, për kategorinë ‘A’. Turneu organizohet nga KT Prizreni në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: Adult (M/F)

Garat: Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti

Kotizimi: €15

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës, BPB 1300001200005130 (sjellni dëshminë) para zhvillimit të meçit të parë.

SHPËRBLIMET (Single)

Kampioni/ja: n/a

Finalisti/ja: n/a

Gjysmëfinalistët: n/a

ORGANIZIMI

Drejtor i turneut: Durim Morina

Mob: +38345545738

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:

Email: duriim.morina@gmail.com

cc: tour@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)