HotShot Juniors 2021- U12

Në datat 19-20 Qeshor 2021 organizohet turneu ‘HotShot Juniors 2021’ U12. Turneu organizohet nga KT HotShot në bashkëpunim me FTK.

Info për turneun

Grupmosha: U12 (M / F)

Garat:

Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: TBA

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti |

Kotizimi: €10

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi ose në llogarinë bankare të Federatës,BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes.

Organizimi

Drejtori i turneut: Art Baruti

Mob:  +38344709604

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email:artbaruti@outlook.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)