Tennis Fest 2021

Në datat 20-21 Mars organizohet Dita e Tenisit. Ky aktivitet organizohet nga Federata e Tenisit e Kosoves.

Aktiviteti ka për qëllim paraqitjen  sa më të afërt me sportin e tenisit  dashamirëve  të sportit.Ky aktivitet do të zhvillohet me nxënës të  moshave të ndryshme te shkollave publike dhe jopublike.

Në dispozicion të tyre do te jene trajneret me te mire te tenisit, per ta bere me te lehte dhe me interesant lojen e tenisit.