Dielli TEB Open 2021- A

Në datat 6-11 Korrik 2021, në kuadër të “Kosova Tennis Tour by BpB” do të mbahet turneu Dielli TEB Open 2021, për kategorinë ‘A’. Turneu organizohet nga KT DielliX në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha: Adult (M)

Garat: Singles ~ Main Draw 32

Qualifiers ~ Sipas nevojës

Doubles ~ Sipas interesimit

Topat: n/a

Formati i ndeshjeve: 2 Seta të fituar | 6 Gema seti

Kotizimi: €15

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës, BPB 1300001200005130 (sjellni dëshminë) para zhvillimit të meçit të parë.

SHPËRBLIMET (Single)

Kampioni: n/a

Finalisti: n/a

Gjysmëfinalistët: n/a

ORGANIZIMI

Drejtor i turneut: Shkëlzen Domi

Mob: +383 44 142 290

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:

Email: xena@xenini.com

cc: tour@tenniskosova.com

Email attachment:  ID (vetëm herën e parë)