Arena Seniors 2021 – 35+

Në datat 22-26 Shkurt 2021 mbahet turneu per Seniors 35+. Organizimi i këtij turneu bëhet nga KT Arena në bashkëpunim me FTK.

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha:

Veteranë 35+ (M)

Garat:

Singles | Main Draw 32 (TBD)

Qualifiers ~ Jo

Doubles ~ Jo

Topat: Babolat Team

Formati i ndeshjeve: Eliminim ose RR varesisht numrit te pjesemarreseve

Kotizimi:€20.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2021 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi ose në llogarinë bankare të Federatës,BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes.

ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Bojan Mitrovic

Mob: +38344520008

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email:petbojana@gmail.com

CC:tour@tenniskosova.com

Për më shumë info klikoni në link