EUROKOS OPEN 2017 – U12 & ROG

  • Sht 12, 2017

Kete vikend me datat 16 dhe 17 do te zhvillohet per here te pare turneu EUROKOS OPEN. Turneu do te zhvillohet ne fushat e tenisit KT Riindja ne Prishtine.

Kete vikend do te zhvillohet turneu ne kategorine U12, ndersa vikendin tjeter me datat 23 dhe 24 do te zhvillohet turneu ne kategorite ROG.

Ju ftojme qe deri te premten ne ora 18:00 ta konfirmoni pjesemarrjen ne menyre qe ate dite ta hedhim shortin. Lajmerimet behen te numri 044518060 ose 049151407.

Share this post