Eshte publikuar rregullorja per tarifat e anetaresise 2019

  • Mar 19, 2019

19 mars 2019

Rregullorja e tarifave per anetaresine ne Federate dhe per pjesemarrje ne turne eshte publikuar ne ueb faqen e FTK-se.

Ate mund ta gjeni ne linkun me poshte:

https://tenniskosova.com/…/up…/Rregullore_Tarifat_2019_02.pdf

Share this post