Ëmbla Xërxa – MTP OPEN 2022

  • Kor 04, 2022

Është zhvilluar këtë fundjavë turneu MTP OPEN 2022 për kategorinë green, i cili u mbajt në Shkup të Maqedonisë.

Në këtë turne Ëmbla Xërxa arriti të fitoj vendin e parë!

Ndërsa, Hana Veseli dhe Morihei Duraku u ndalën në gjysmëfinale!

Urime dhe suksese!

Share this post