Eli Duraku dhe Hana Veseli fitues në turneun ROG në Shkup

  • Qer 14, 2021

Gjatë vikendit që lam pas është mbajtur turneu për kategorinë ROG në Shkup të Maqedonisë Veriore.

Tenisti Eli Duraku ka zënë vendin e parë për kategorinë Red, ndërsa Hana Veseli doli e para në kategorinë Orange në mesin e shumë tenisteve pjesëmarrës.

Urime dhe suksese ne garat e ardhshme!

Share this post