Ekipi U12 i Kosoves ne ITF Camp & Tournament

  • Mar 06, 2019

05 mars 2019

Ekipi U12 i Kosoves i perbere nga trajneri Lorik Haxhishabani, tenistet Altea Hajrizi dhe Semi Kito jane nisur drejt Antalis per pjesmarrje ne ITF Camp & Tournament.

Kampi do te filloje neser deri me 10 mars, ndersa me 11 fillon turneu GD Tennis Cup1.

I urojme suksese ekipit gjate qendrimit ne Antali!

Share this post