Edhe një ditë tjetër e bukur e “Tennis Festival 2022” në Gjakovë

  • Maj 18, 2022

Dita e tretë e “Tennis Festival 2022” u shënua në qytetin e Gjakovës në të cilin morën pjesë fëmijët e kopshteve dhe cliklit të ulët të shkollave fillore të Gjakovës, të cilët u kënaqën me lojen e tenisit.Tenisi po rritet!

Faleminderit KT Hotshot, KT Sporek, KT Gjakova, Komuna e Gjakoves, International Tennis Federation!

Shihemi nesër në Rahovec me fillim nga ora 13:00!

Share this post