Edhe 9 dite – Ladies Open 2019

  • Kor 25, 2019

27 Korrik 2019

LADIES OPEN 2019, me 02-04 Gusht, ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina, SH.F. Ismail Qemalji- Bregu i Diellit, Prishtine.

Afati per paraqitje mbetet i hapur vetem edhe per 6 DITE.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019

SHPËRBLIMET

Vendi I: €300
Vendi II: €150
Gjysmëfinalistët: €50

Kotizimi: €15

Behu edhe ti pjese e gares!

Share this post