Edhe 11-dite fillon turneu “Ladies Open 2019”

  • Kor 23, 2019

23 Korrik 2019

Kane mbetur edhe 11 dite deri ne fillimin e turneut “LADIES OPEN 2019”

Më 02-04 Gusht 2019, Federata e Tenisit e Kosovës organizon turneun “Ladies Open – 2019” . Turneu do të mbahet në fushat e tenisit të K.T. Prishtina, SH.F. Ismaijl Qemajli në Bregun e Diellit.

Turneu është i hapur për pjesëmarrës nga Kosova dhe jashtë saj, andaj ftojmë të gjithë dashamiret e tenisit të marrin pjesë në garë.

SHPËRBLIMET

Vendi I: €300
Vendi II: €150
Gjysmëfinalistët: €50

Kotizimi: €15

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019


Share this post