DRINOR SHAMOLLI SPONSORIZOHET NGA BKT KOSOVA

  • Dhj 30, 2021

Tenisti, Drinor Shamolli përmes ligjit për sponsorizim në sport ka fituar mbështetjen e Bankës Kombëtare Tregtare. Ky sponsorizim nga BKT është shumë i rëndësishëm, i cili ndihmon në rrugëtimin dhe zhvillimin e Shamollit si tenist.

Sponsorizime të tilla le të mbesin shembull për mbështetjen e mëtutjeshme të sportit dhe sportistëve në Kosovë.

Share this post