Drinor Shamolli e Arbin Koro kalojnë një xhiro tutje

  • Kor 13, 2021

Gjatë kësaj jave po mbahet turneu i nivelit Tennis Europe ‘Rio Verde Open 2021’ në Podgoricë të Malit të Zi.

Tenisti Drinor Shamolli ka shënuar fitore kundër Andrija Kojicic me rezultat 6-0 6-2, ndërsa Arbin Koro shënoi fitore kundër Mikhail Silvestrov me rezultat 6-3 6-0.

Tenistëve tonë ju urojmë shumë fat dhe suksese në xhiron e radhës!

Share this post