Dje perfundoi kampi pergaditore per perfaqesuesit tone te Baku-s 2019

  • Kor 10, 2019

9 Korrik 2019

Ka perfunduar kampi dy javor i ekipit perfaqesueses te Kosoves U16 ne tenis i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves, te cilet do te marrin pjese ne Lojerat Olimpike per te rinje ‘EYOF Baku 2019’.

Treningjet u jane nenshtruar planit per kamp,si treningu ne tenis dhe sparing po ashtu edhe treningu ne fitnes. Tenistet tane kane qene ne nivel, e kane dhene maksimumin gjate pergaditjeve te tyre.

Falenderojme Kosovo National Olympic Committee per mundesine e dhene, ndersa perfaqesuesve tane i urojme suksese ne Lojerat Olimpike Baku 2019.

Share this post