Dita Olimpike organizuar nga KOK

  • Qer 24, 2020

24 Qershor 2020

Perfaqesues nga Federata e Tenisit dje murrën pjesë në aktivitetin e organizuar nga KOK për Ditën Olimpike, ku u zbuluan rradhët olimpik, dhe u mbollën pemët olimpike.

Në këtë rast FTK mbolli një pemë në kampusin e UP-së që simbolizon rritje dhe zhvillim.

Share this post