Dita e peste e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit

  • Sht 13, 2019

13 Shtator 2019

Sot po mbahet dita e peste e kursit tenik per trajner te tenisit nen mbeshtetjen e Komitetit Olimpik teKosoves, Solidaritetit Olimpik Nderkombetar, dhe Federates Nderkombetare te Tenisit.

Kursi po mbahet ne Karagaç-Peje, me 2 ekspertet nderkombetare Ales Filipcic dhe Vanja Ibrahimovic te cilet po pergadisin 22 pjesemarres per tu pajisur me certifikaten e nivelit te pare.

Sot pjesemarresit po trajnohen ne pjese praktike prane fushave te tenisit “Enes Nallbani”.

Share this post