Dita e parë e Workshopit Online

  • Pri 30, 2021

Ka filluar Workshopi online me trajnerë, në të cilin po trajtohet tema për përgatitjen mentale të lojtarëve që kalojnë nga junior në turne profesional, në këtë Workshop po marrin pjesë edhe prindër të tenistëve, të cilët kanë një rol të veçantë në zhvillimin e lojtarëve.

Ligjërues në ditën e parë është Shkelzen Domi i cili po ndan informacione dhe materiale të shpalosura në ‘World Tennis Conference’ e mbajtur ditë më parë nga Shoqata e Trjanerëve Profesionistë të Tenisit (GPTCA).

Share this post