Dita e pare e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski

  • Dhj 03, 2018

02 nentor 2018

Sot ne fushat e tenisit “Tennis Arena” ka filluar dita e pare e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyksi.

Kampi do te zgjate 5 dite, ndersa trajneret dhe lojtaret do te kene rast te marrin pervoje te shkelqyer nga z. Unierzyksi.

Share this post