Dita e dytë e kampit për grupmoshën U16, në Brestovik- Pejë.

  • Kor 02, 2020

02 Korrik 2020

Sot ka filluar dita e dytë e kampit për grupmoshën U16, në Brestovik- Pejë.

Kampi po mbahet me gjithsejt 11 tesnist aktiv, të cilet po përgaditën për pjesën praktike, taktike dhe mentale.

Kampi do të zgjatë deri më 05 Korrik

Share this post