Dimitar Grabul fitues i turneut memorial “Enes Nallbani 2018”

  • Tet 28, 2018

Dimitar Grabul doli fitues i turneut memorial “Enes Nallbani 2018”, organizuar nga K.T Peja në bashkepunim me FTK-në, duke arketuar edhe shpërblimin prej €1000.

Në fushat e tenisit në Karagaç- Peje, u mbajt finalja në mes të Dimitar Grabul nga Maqedonia dhe Kevin Kaçeli nga Shqiperia.

Fal pëvojës së tij, Grabul mposhti tenistin Kaçeli me rezultat bindes 2:0 ne sete, duke u shpallur edhe Kampion i turneut të parë memorial te organizuar për nder të personalitetit të shquar të tenisit kosovar, të ndjerit Enes Nallbani.

Share this post