DIELLI TEB OPEN 2021

  • Kor 17, 2021

Turneu ‘Dielli TEB Open 2021’ për kategorinë Adults për meshkuj do të mbahet gjatë datave 18-23 Korrik 2021, i cili do të organizohet nga KT DielliX në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës dhe spozorit kryesor të këtij turneu Bankës TEB.

Ky turne përveç tenistëve vendor do të bëjë bashkë edhe shumë tenistë nga rajoni duke e kurorëzuar me finalen e madhe e cila do të transmetohet drejtpërdrejtë në ARTMOTION me 23 Korrik.

Turneu do të mbahet te fushat e KT Rilindjes në Prishtinë.

SHPËRBLIMET

Kampioni: 700 Euro

Finalisti: 350 Euro

Gjysmëfinalistët: 100 Euro

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

E-mail: xena@xenini.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 17.07.2021 në ora 17:00.

Share this post