Dielli TEB Kids 2018

  • Sht 19, 2018

Kete fundjave me 22-23 shtator, K.T. DielliX ne bashkepunim me FTK-ne do te organizoi turneun “Dielli Teb Kids-2018” per grupmoshat ROG, meshkuj dhe femra.

Turneu do te mbahet ne terrenet e tenisit te Pishines se Germise.

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten per pjesemarrje te organizatori i turneut.

Share this post