Diell Mehmedi dhe Fresk Sylahsi ne gjysmefinalen te”Peja Open 2019″.

  • Sht 05, 2019

05 Shtator 2019

Diell Mehmedi dhe Fresk Sylahsi kane arritur ne gjysmefinalen e qifteve te turneut “Peja Open 2019”.

Garat e tyre do te vazhdoje me dy tenistet nga Maqedonia per tu plasuar ne finale.

I urojme suksese garuesve tane!

Share this post