Development Championships 2020 – U14 dhe Kampi U12

  • Mar 05, 2020

05 Mars 2020


Tenistet tane po e perfaqesojne Kosoven ne Kampionatin Zhvillimor “Development Championships 2020” per grupmoshen U14 qe po mbahet ne Antali, nen organizimin e ITF/TE.


Java e pare e kampionatit ka filluar nderkohe qe sot 2 tenistet tane Olta Bajramaj dhe Semi Kito kane arritur fitore kunder kundershtareve te tyre.
Olta mposhti Maria Martirosyan 6:3 6:4 ne xhiron e pare ndersa Semi Kito mposhti kundershtarin nga Shqiperia Frens Andranji 6:0 6:1


Ne gara po marrin pjese po ashtu tenistet Meldina Mislimi dhe Baton Haxhiu te shoqeruar nga selektori Arian Ibrahimi.


Pervec Development Championships, ne Antali po mbahet edhe Kampi per grupmoshat U12 ku po marrin pjese Dasar Ymeri, Altea Hajrizi dhe trajneri Granit Bajraliu.

Share this post