Blearta Ukehaxhaj rangohet ne poziten e 356 ne Tennis Europe

  • Maj 26, 2016

Blearta S. Ukehaxhaj dhe fituesja e turneut ne Cungu open u14 i cili u mbajt ne Ulqin.Blearta doli e 7 a e ketij turneu dhe fitoj 20 pike.Me 65 piket e grumbulluara ne TE rangohet ne poziten e 356 qe eshte suksesi me i mire i nje kosovare.Sfidat vazhdojne

Share this post