Besiana Galani eshte fituese e turneut per kategorine U14 ne Peje

  • Kor 12, 2012

Ne organizim te KT Peja dhe ne bashkepunim te ngushte me FTK-në, te shtunen dhe te dielen ne Peje eshte zhvilluar turneu ne kategorine U-14 ne te dyja konkurencat. Te shtunen eshte zhvilluar turneu ne konkurencene e vajzave ku moren pjese 18 garuese nga shumica e klubeve kosovare. Pas meqeve interesante ne finale u plasuan Besiana Galani (KT Peja) dhe Anita Jovanovic (KT Gracanica) ku Besiana Galani edhepse ende nuk i ka mbushur 12 vjet edhenjehere deshmoi se behet fjale per nje talente te madhe duke triumfuar ne meqin final me 7-5 ne geme. Problemi i vetem me te cilet jane perballur garueset kane qene temperaturat e larta qe ne nje mase i ka kushtezuar tenistet te shpalosin te gjithe talentin qe e kane. Ne pergjithesi triumfi i Besiana Galanit ishte mese i merituar me ç’rast me 250 pike te reja ajo eshte perforcuar edhe me shume ne krye te ranglistes ne kategorine U-14. Rezultatet e turneut U-14 (F): Kualifikime: Jovana Djordjevic (GR) – Fjorarba Nikçi (PE) 3 – 2 Sonata Peja (SP) – Riana Vishaj (PE) 3 – 0 Xhiroja e 1: Besiana Galani (PE) – Poema Baruti (SP) 6 – 0 Fiona Haxhikadrija (SP) – Viola Peja (SP) 6 – 1 Aleksandra Dimitrijevic (GR) – Anduena Nikçi (PE) 6 – 2 Lorena Nushi (SP) – Nikolina Zivic (GR) 6 – 0 Marija Djordjevic (GR) – Nesa Baruti (SP) 6 – 0 Tamara Krstic (GR) – Jovana Djordjevic (GR) 6 – 3 Ema Stuja (SP) – Nina Jovanovic (GR) 7 – 5 Anita Jovanovic (GR) – Sonata Peja (SP) 6 – 1 1/4 e finales: Besiana Galani – Fiona Haxhikadrija 6 – 0 Aleksandra Dimitrijevic – Lorena Nushi 6 – 4 Marija Djordjevic – Tamara Krstic 6 – 1 Anita Jovanovic – Ema Stuja 6 – 1 1/2 e finales: Besiana Galani – Aleksandra Dimitrijevic 6 – 4 Anita Jovanovic – Marija Djordjevic 6 – 2 Finalja: Besiana Galani – Anita Jovanovic 7 – 5

Share this post