“ATP Cup” lansohet në 2020

  • Sht 20, 2019

17 Shtator 2019

“ATP Cup” lansohet në 2020

Asociacioni i Tenistëve Profesionistë (ATP) në bashkëpunim me Tennis Australia më 3 janar 2020 do të lansojë garën e shteteve “ATP Cup”.

Garat do të mbahen në Përth, Sidnej dhe Brizbejn.

Gjithsej 24 shtetet më të ranguara – të ndara në 6 grupe nga 4 shtete secila – do të luftojnë për titullin e kampionit.

Me fond prej USD 15mln kjo garë do të joshë emrat më të mëdhenj të tenisit përfshirë Federer-in, Nadal-in, Gjokoviq-in e Mërri-n.

Share this post