Altea dhe Learta zënë vendet e para në Tirana Open U12/U10

  • Qer 29, 2020

29 Qershor 2020

Dy tenistet tona nga K.T Trepça, Altea Hajtizi kategoria U12 dhe Learta Muharremi kategoria U10 të cilat së fundmi zurën vendet e para në turneun “Vlora Open 2020”, këtë fundjavë zurën vendet e para në “Tirana Open 2020”.

Shumë urime tenisteve tana!

Share this post