Argjend Lecaj fitues i ‘Peja Seniors 2021’ 35+

  • Maj 16, 2021

Gjatë këtij vikendi është mbajtur turneu ‘Peja Seniors 2021’ 35+ në fushat e tenisit Enes Nallbani nga KT ‘Peja’ në bashkëpunim me FTK-në.

Fitues i këtij turneu doli Argjend Lecaj🥇 i cili në finale mposhti Mejdi Rexhepin🥈 pas një loje të gjatë 2 me 1 në sete.

Urime fituesit e finalistit dhe suksese të gjithëve në garat e ardhshme!

Share this post