Anulohet turneu ‘Prizreni Open 2021, by BPB’

  • Maj 05, 2021

Anulohet turneu ‘Prizreni Open 2021, by BPB’, përshkak të bashkimit të KT Prizrenit dhe KT Kalaja në një klub të vetëm KT Prizreni dhe numrit të madhë të turneve që do të organizojë ky klub gjatë këtij viti

Share this post