Altea Hajrizi dhe Yll Smakolli zënë vendet e para në “Rilindja Juniors – U12”

  • Kor 11, 2020

10 Korrik 2020

Altea Hajrizi ka fituar dje kundër tenistes Meldina Mislimi në finalen e “Rilindja Juniors 2020 – U12”, me rezultat 7:5 6:3.

Tek djemt vendin e parë e zuri Yll Smakolli i cili mposhti Ajan Selimaj 6:1 6:2.

Aktualisht në fushat e K.T Rilindja po zhvillohet turneu “Rilindja Open 2020” për moshën e rritur, femra dhe meshkuj.

Në gjysmefinalen e femrave janë plasuar: Vesa Gjinaj kd Forta Morina dhe Rita Miftari kd Aja Broqi.

Share this post