Altea Hajrizi dhe Semi Kito,Kampion te Masters U12

  • Nën 04, 2019

03 Nentor 2019

Sot dhe dje ne fushat e tenisit ne Prizren u mbajten garat per turneun “Masters 2019” te grupmoshes U12.

Garat u mbajten ne te dyja kategorite ku tek vajzat vendin e pare e zuri Altea Hajrizi kunder Meldina Mislimit me rezultat 6:2 6:4. Ndersa tek djemte Kampion u shpalle Semi Kito ndersa finalist Dasar Ymeri pas rezultatit 6:1 6:2 .

Rezultatet e garave mund ti gjeni edhe ne portalin Courthive permes linkut:

https://courthive.com/t/3ac1ee96-811a-4b8b-9939-77ad70dbfd2e?

Share this post