Altea Hajrizi dhe Learta Muarremi zënë vendet e para në turneun” Vlora Juniors 2020″

  • Qer 22, 2020

22 Qershor 2020

Tenistet nga Klubi i Tenisit Trepca, Altea Hajrizi dhe Learta Muarremi zënë vendet e para në turneun” Vlora Juniors 2020″, që u mbajt në Vlorë më 20-21 Qeshor.

Altea Hajrizi zuri vendin e parë në kategorinë U12, ndërsa Learta Muharremi në kategorinë U10.

Share this post